RESERVERINGSAANVRAAG

DRIVER4YOU stelt verschillende voertuigcategorieën te uwer beschikking die met privéchauffeur te huur zijn voor al uw professionele of privéverplaatsingen, u kan uw berline of minibus reserveren voor een transfert van/naar de nationale luchthaven Brussel Zaventem, de luchthaven Brussel Charleroi Zuid, of het Zuidstation (Thalys & Eurostar), voor een terbeschikkingstelling voor een privé of professioneel event.

DRIVER4YOU heeft minimum 12 uur nodig om een online reservatie te behandelen. Voor elke reservatie korter dan 12 uur, gelieve ons te contacteren op +32(0)475 45 60 95.

Wij verbinden ons ertoe aan uw aanvraag te voldoen 7 dagen per week en 24 uur per dag voor al uw verplaatsingen te Brussel en in de Benelux en eveneens in heel Europa.

 

Per Telefoon
Online
Via E-mail
VEILIG ONLINE BETALEN

Uw reservatie eindigt met een online betaling.

Zodra wij de betaling hebben ontvangen, zullen wij uw reservatie behandelen en zullen wij u een bevestigingsmail sturen.

Klik na de bevestiging van de reservatiekosten op de gewenste betaalmogelijkheid, u zal doorgestuurd worden naar de pagina voor de betaling.

U zal een bevestiging ontvangen op uw mailadres. Bewaar het nummer, u kan het later nodig hebben.

Aanvaarde betaalmogelijkheden : Kredietkaarten (Visa,Mastercard,American Express ), Bancontact,Maestro en cash.

 

Tel

+32 475 45 60 95

  • TripAdvisor
  • Facebook
  • Yelp
  • Twitter
  • Instagram

Heures d'ouverture

Lun-Ven     8h-20h

Sam-Dim   10h-18h

Nous acceptons

Copyright © DRIVER4YOU 2015

   All Rights Reserved.