Diensten

 

Wenst u uw klanten, uw medewerkers, een naaste te verwelkomen bij hun aankomst?

DRIVER4YOU biedt u een geheel van transportmogelijkheden naar wens aan voor uw comfort en uw sereniteit. Een transfert van en naar de luchthaven van Brussel-Zaventem, het Zuidstation (Thalys & Eurostar), de terbeschikkingstelling van een berline of een minibus met Privéchauffeur

U vindt hieronder de verschillende diensten die wij u met genoegen aanbieden:

Luchthaventransfert

DRIVER4YOU stelt een Mercedes of een Minibus met privéchauffeur te uwer beschikking (VTC) voor uw transferten van en naar de luchthaven van Brussel Zaventem BRU, Charleroi CRL. en het Zuidstation.

Onze drietalige chauffeurs verwelkomen u met een bord met uw naam of de naam van uw onderneming, zij zullen uw bagage in ontvangst nemen en zullen u in alle vertrouwen naar de bestemming van uw keuze brengen. DRIVER4YOU garandeert u een stipte en kwaliteitsdienst !

Terbeschikkingstelling
 

DRIVER4YOU stelt een privéchauffeur te uwer beschikking voor de duur en de bestemming van uw keuze, u zal begeleid worden door een chauffeur die zal wachten en tot uw dienst zijn teneinde u de welgekende ongemakken zoals parkeren in grote steden te vermijden.

Wij volgen uw afsprakenprogramma, wij checken deze voor uw verblijf. Professioneel opgeleide chauffeurs geven u raad om een aangepast verblijf te hebben.

Diensten aan ondernemingen

 

Voor een seminarie of een vergadering in elk domein ondersteunen wij uw medewerkers door hen van de ene plek naar een andere te vervoeren voor hun professionele verplaatsingen. Wij kunnen voor een belangrijke klant een “road show” organiseren, een wagenpark te uwer beschikking stellen voor een event.
 
 
Events en plechtigheden 

 

Een belangrijk event nadert met rasse schreden?

DRIVER4YOU is verheugd deel te nemen aan deze unieke momenten door een luxewagen zoals een Mercedes S klasse te uwer beschikking te stellen samen met onze professionele chauffeurs die u vergezellen op uw huwelijksdag.

Onze diensten zijn aangepast aan uw eisen, we pikken u thuis of aan uw hotel op en garanderen u een onberispelijke dienst. Uw limousine, Huwelijkswagen zal bij u toekomen met een privéchauffeur in uniform, met naar uw keuze bloemen versierde achterbank.

 

 
Rondleiding door Brussel

 

Zin om Brussel en zijn historische monumenten te ontdekken?

 

DRIVER4YOU stelt u voor om een rondleiding door Brussel met privéchauffeur te organiseren om zijn architecturaal patrimonium te ontdekken aan boord van een prestigewagen. (Mercedes S Klasse of Minivan V Klasse)

 

Een niet te missen ervaring …

 

Geïnteresseerd in een formule op maat?

Tel

+32 475 45 60 95

  • TripAdvisor
  • Facebook
  • Yelp
  • Twitter
  • Instagram

Heures d'ouverture

Lun-Ven     8h-20h

Sam-Dim   10h-18h

Nous acceptons

Copyright © DRIVER4YOU 2015

   All Rights Reserved.